Ny vecka, nya möjligheter

Denna vecka är också välfylld! På tisdag drar vi igång med grekisk dans, på onsdagen kan du få akut skrivarhjälp för att på torsdagen ta en heldag i Borrby! Vi startar med kaffe kl 10.30 i Boklängan och går sedan en byavandring med Olle Mårtensson som guid. Han ger historia och samtiden mellan hus och prång i byn. Kl 12 serveras liten lunchsoppa och berättelsen om Borrby Bokbyn presenteras och antikvariaten får ett besök. Avslutning med valfritt café, med eller utan glass!En heldag i Borrby – helt enkelt!

På fredagen inbjuder vi till fredagsmys med saga för barn och glödande kol i grillen. Ta med egen matsäck och är fredagsmiddag med oss!

Lördag startar med litterär brunch kl 10 på Vandrarhemmet. Den mycket omtyckta LEna Drameus-Åberg berättar om sin trädgård och sina böcker. Missa inte det1

På kvällen får du höra Borrby-sonen som har en fot kvar i byn och en i Hansastaden Lybeck. Han kåserar om sina erfarenheter på P.U.B.-kvällen i Boklängan. Anmäl medlemskap i Boklängans kaffeklubb här på sidan: Alla medlemmar är välkomna till dukat buffébord med mat och dryck. Anmäl på info@borrby-bokby.se!

Veckan avslutas med Bokfika på söndag eftermiddag. Ta med en bok, sitt i Boklängans trädgård och diskutera din och andras bokval!

Detta är nu bara våra tidsangivna arrangemang. Utöver detta finns förstås antikvariat, butiker, gallerier och kaféer öppna.

Välkomna till veckan i Borrby Bokby!

Dela inlägg:
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

There is no friend as loyal as a book.

Ernest Hemingway