Gott Nytt Bokår 2016

Fantastiskt vad tiden går snabbt. Ännu ett år ligger bakom oss och vi kan summera 2015.

Förändringar och utveckling – det är vad vi kan sätta som rubrik för Borrby Bokbys 2015. Några butiker har bytt plats, några har tillkommit – inte minst har vi vuxit och kan nu räkna också Skillinge Bokotek till familjen.

Många givande författarmöten har vi haft under året och boksamtal – det är liksom luften vi andas.

Inför nästa år finns flera roliga och spännande saker i planering och vi får återkomma till både Seriefestival och stort skrivarprojekt – förutom våra ordinarie författarbesök med Borrby Bokdag som sommarens höjdpunkt, läsecirklar, studiegrupper – och bokförsäljning förstås.

Från nu kommer Nyhetsbrev endast skickas till dem som betalat medlemsavgift i Borrby Bokby och vi hoppas förstås att alla ni som gillar oss på facebook, bett att få del av Nyhetsbrev och redan varit medlemmar vill stödja verksamheten också för 2016 och då få del av medlemsförmåner (som vi kommer utöka detta år) och nås av Nyhetsbreven.

Betala medlemsavgiften – 200 för personligt medlemsskap och 500 kronor för företag som vill finnas med som aktörer på vår hemsida. Vi har förstås öppet för alla som vill stötta oss med stödrre sponsorbelopp och kommer i början av året öppna en ruta på hemsidan där sponsorer ska exponeras. Bankgirot är 154-2091 och kom ihåg att märka insättningen noga!

Tack alla för ett härligt 2015 och vi önskar varandra ett innehållsrikt bokår 2016!

Borrby Bokbys Styrelse

Dela inlägg:
Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

There is no friend as loyal as a book.

Ernest Hemingway