Antikvariat

Bokhuset

Välkommen till Bokhuset, Köpmangatan 28. Här samsas nya och gamla böcker med litteratursamtal. Detta är också det administrativa navet för Borrby Bokby. Här finner du: Bokbyns alla böcker, Anitas böcker, en filial till Zekes Antikvariat, Star in Oval Förlag, Bokförlaget Murbräckan, Gröna Bönors trädgårdslitteratur, en avdelning med konstböcker och ett rum fullt av lyrik.  

Sist men inte minst -många böcker av de författare som besökt bokbyn genom åren.!

Välkomna varje torsdag-söndag kl 13-17 – året om!

Antikvariat Hundörat

Antikvariat Hundörat på Köpmangatan 8 är numera välkänt. Denna butik är en del i en antikvariatskedja där de övriga butikerna ligger i Stockholm och i Strängnäs.  Det är Peter Bodén som driver och äger samtliga tre Antikvariat Hundörat.

Nu under sommaren håller Peter öppet varje dag mellan 13 och 17. Därutöver kan dörren vara öppen om vädret stämmer eller Peter inte gett sig iväg på bokköparutflykt.

Peter Bodén driver sedan många år sina antikvariatsbutiker och säljer även via nätet. Han är alltid intresserad av att köpa böcker och nås på telefon 0707-70 40 20.

Det är i detta antikvariat de välbesökta författarmötena sker under några tisdagar på sommaren. Numera är de så välbesökta så det händer att folk får stå i farstun för att det är fullt därinne.

 

Rulla till toppen
Scroll to Top